Håll dig själv och andra trafikanter mer säkra på vägarna

När så du över dina bromsljus och positionsljus senast? Jag tycker ofta jag möter fordon på vägarna som exempelvis har en trasig lampa, svaga ljus och ibland inga fungerande ljus alls. Jag vet hur lätt det är att inte ha koll på detta eftersom man av ren vana bara hoppar in i bilen och kör. Men det kan vara en riktigt god idé att kolla sina broms- och positionsljus med jämna mellanrum. Syns man inte på vägarna så kan det gå riktigt illa om man har otur.

Valde att montera LED bromsljus och positionsljus

Själv bytte jag ljus på bilen i höstas och jag måste säga att det blev en otrolig förbättring mot vad jag har kört runt med innan. Jag valde att montera LED bromsljus och positionsljus som kom i utförandet av lyktor med en komplett kombination. Då ingick det blinkers, bromsljus och positionsljus som liksom sitter i samma enhet. Så smart och så prisvärt att unna sig själv och bilen med. Det fanns även komplette paket som bland annat innehöll samma som mitt paket och inkluderat skyltbelysning, men jag kände inte riktigt att jag har ett behov av det.

Olyckor kan ske om man inte syns ordentligt

Det är en enkel åtgärd att byta ut sina ljus för att hålla både sig själv och andra trafikanter med säkra på vägarna. Som sagt, olyckor kan ske om man inte syns ordentligt och även om man själv inte ser ordentligt. Det går att hitta dessa ljus till bra priser och i smarta paketlösningar på nätet, och är man osäker på vad man skall ha till just sin bil kan jag rekommendera att kontakta kundtjänst. De kan snabbt och enkelt tipsa om vad som är mest optimalt för just ditt fordon.