Till alla oss som älskar mat

Finns det en sak som är säker så är det ju att vi inte skulle klara oss utan mat. Är det ytterligare en sak som är säker så är det ju att dessutom GOD mat är det bästa som finns. Därför är AVEQIA Stockholm en given destination för alla oss matälskare men också för er som bara behöver äta mat. Jag lovar att ni kommer att efter denna upplevelse må dubbelt så bra och dessutom inse att god mat är det bästa som finns. Det räcker liksom inte längre med bara mat, numera handlar det om god mat.

Aktiv matlagning – den mest ultimata relationsbyggaren

För hos AVEQIA Stockholm får ni nämligen laga mat tillsammans. Här handlar det om att man kan ta med sig sina nära och kära, kunder, arbetsteamet eller människor man vill lära känna bättre och laga mat tillsammans. Det mest fantastiska med detta koncept är att man i en avslappnad miljö får arbeta tillsammans, man sätts på samma nivå och kan helt enkelt se andra sidor av varandra som man kanske inte tidigare fått ta del av. Kockarna finns med som stöd och har många års erfarenhet av matlagning som gör att du verkligen får en lyckad kväll, oavsett resultatet av just din matlagning.

Hela konceptet handlar med andra ord om att jobba tillsammans, se till att få matlagningen att förena människor på ett sätt som få andra aktivister kan. Som sagt kan du komma med närmsta familjen eller med totala främlingar, men upplevelsen blir lika fantastisk oavsett men givetvis på olika sätt. Så om ni inom den närmsta tiden behöver boka teambuilding med teamet, ska fira mammas födelsedag eller bara är ett gäng som vill laga men framför allt äta god mat så är verkligen Aveqia att givet val för dig!