Vi har fuktspärren för alla behov!

Vi utvecklar och säljer olika typer av system för att fuktsäkra ditt tak, dina ytterväggar, golv, källarväggar och dränering. Allt detta för att helt enkelt ge dig en behaglig inomhus miljö utan någon risk för fukt eller mögel. Produkterna som vi säljer fungerar lika bra på något som är nyproducerat lik väl av hus eller renoveringar av redan existerande byggnader.

Representanter för Dörken

Ja, vi är dessutom i Sverige representanter för Dörken som är en producent i Tyskland. Dem är experter på att producera bland annat luftspaltbildande mattor, typ som en platonmatta, men även diffusionsöppna underlagstak och levererar sina produkter över hela världen. Vi är stolta representanter och kan med trygghet säga att vi hjälper dig på allra bästa vis oavsett vilket problem du står inför.

Visionen handlar om att vara första alternativet i det förskrivna ledet i alla byggprojekt på de bearbetade marknaderna. Men som i sin tur visar sig att helt enkelt skapa en bättre miljö i vardagen för människan. Det handlar om att erbjuda ett komplett sortiment av produkter av fuktspärrar och system för att fuktspärra när det avser att fuktsäkra hus från grund till tak, där kvalitet på det man levererar är av största fokus.

Produkterna för dränering så som Delta Box är något vi jobbat med länge. När det kommer till golvytor jobbar vi med Optivent och som sagt ett sortiment från Dörken. Oavsett så handlar det hela tiden om att kunna erbjuda kunden den bästa lösningen och detta genom att nå ut via fuktspärrteknik.se men såklart framför allt att ryktet om att vi gör ett bra jobb sprider sig. Är du rädd för fuktskador eller vet att du behöver hjälp så tveka inte på att kontakta oss!