Isolering med lösull

Jag kör bil till jobbet varje dag och möter en hel del lastbilar och andra bilar för den delen också. De flesta lastbilar jag möter eller kör om har ju sin företagslogga på släpet. Häromdagen körde jag förbi en lastbil där det stod Sjömarkens Isolering på sidan, jag blev lite nyfiken för jag har ser dessa lastbilar dagligen ute på vägarna. Sagt och gjort jag gick in på sajten för att se vad de gjorde. De sysslar med lösull, alltså isolering som man sprutar in i bland annat vindsbjälklag. Och vad jag kunde läsa mig till var att isolera med lösull när man bygger nytt eller för den delen renoverar hus är kostnadseffektivt.

Sjömarken har mer än man någonsin anat

Tänk vad reklam kan göra. Hade jag inte sett de här lastbilarna ute på vägarna så kan jag garantera att jag inte gått in på sajten Sjömarkens isolering och läst om just isolering med lösull. Jag vet nu också att om man har kalla och dragiga golv som ofta finns i gamla hus kan man isolera med lösull. Man kan använda lösullen i både väggar och tak. Du kan tilläggsisolera effektivt och därmed få minskad uppvärmningskostnad. Om man isolerar sin vind så utför Sjömarkens isolering en kostnadsfri besiktning av vinden. Jag har också lärt mig att dom använder sig av olika material i lösullen. Med lösull är det lätt att isolera så har man ett gammal hus som man vill isolera så är det inget problem eftersom de använder en slang från lastbilarna rätt in i huset.

Vem vet vad framtiden ger

Ja tänk vad man får se ute på vägarna. Reklam är verkligen effektivt, kanske kommer jag nån gång använda mig av Sjömarkens isolering. När jag skall bygga mitt drömhus vid en sjö, en liten stuga med en stor veranda.