Billiga bokstavspärlor

      Kommentarer inaktiverade för Billiga bokstavspärlor

Vet du vart det går att köpa billiga bokstavspärlor? Det vet jag efter ganska mycket och noggrant letande. Jag har nämligen fått för mig att jag ska börja tillverka armband och halsband med hjälp av bland annat bokstavspärlor men också andra typer av pärlor som kan vara i olika färger och former. Inget armband ska vara likt ett annat så det blir unika armband och halsband till varje person. Det tycker jag är lite kul, att det går att göra så många olika armband och halsband så att alla ska kunna känna sig unik med just sitt armband.

Bokstavpärlor är populärt

Att bokstavspärlor är väldigt populärt och har varit några år nu märks också på priset och konkurrensen. Det finns faktiskt väldigt många olika företag och webshoppar att välja bland där vissa erbjuder till och med färdiga paket med olika färger på pärlor, bokstavspärlor, olika utsmyckningar, elastiska snoddar och såna där små hängen om man vill göra änglar och sätta fast i dragkedjor eller annat. Vi brukar ha små söta änglar i olika färger att sätta fast i hästarnas grimmor och träns, det är jättegulligt! Men det går åt en och annan ängel eftersom hästarna skrapar emot tränset ibland när de kliar sig och ängeln går sönder.

Bokstavspärlor med budskap

Det mest populära just nu är att tillverka armband och halsband med bokstavspärlor och olika budskap. Jag tror det vanligaste i början när det blev populärt var ”Fuck cancer”, dessa såldes för att pengar skulle kunna doneras till välgörenhetsorganisationer som skänkte pengar till forskning av till exempel bröstcancer. Även för barncancer har man tillverkat massor av armband med budskapet ”Fuck barncancer” och sålt för att få in pengar att skänka till Barncancerfonden för forskning av just cancer som drabbar barn, men även för att kunna köpa gosedjur att skänka till barn på olika barnsjukhus där dom är intagna efter att dom fått cancer.