Jaktkläder

      Kommentarer inaktiverade för Jaktkläder

Ny säsong, nya jaktkläder! Så låter det hemma i princip varje år inför älgjakten, bockajakten och all annan jakt. Min man är helt tokig i jakt och jaktkläder, närmare bestämt i allt som har med jakt att göra. När jag träffade min man för ungefär 20 år sedan så var det han och hans jakthundar som betydde mest, för honom själv då. Man kan lätt säga att han levde för sin älskade jakt och tog alla tillfällen i akt att komma ut och jaga. Det var inte bara älgsäsongen han längtade till, även om det var den som gav mest kött, utan han älskade naturupplevelsen allra mest. Att gå ut med sina hundar och njuta av allt som naturen har att ge.

Jag & jakt

När han träffade mig så fick plötsligt livet en annan betydelse och han valde själv att skala ner en liten aning på jakten även om den nästan alltid gick före. Men han lade lite mer fokus på mig än på sina hundar åtminstone (skämtar lite nu), fast själva fokuset var nog mer på att JAG skulle lära mig jaga så att vi kunde jaga ihop för då behövde han inte göra avkall på sina jaktdagar. Bra idé tyckte han, kanske inte riktigt lika bra idé om man frågar mig.

Jaktkläder för kvinnor

Min man kan var väldigt övertygande när det är något han brinner för så självklart anmälde jag mig till en jaktkurs som jag fixade utan större problem vilket förvånade mig. Jag hade väl hört en massa hemifrån av min man så därför hade jag nog ganska lätt för att ta in allt. Problemet kom sedan när jag skulle börja kika på jaktkläder för kvinnor. Det var inte helt lätt kan jag säga, att hitta något som passade då det i princip bara finns jaktkläder för män. Men ge inte upp, jag har i alla fall funnit den bästa online butiken för jaktkläder!