Skrota inte – sälj!

      Kommentarer inaktiverade för Skrota inte – sälj!

Om du sitter på en maskin som just nu kanske är outnyttjad så skulle jag verkligen rekommendera dig att göra plats för effektivisering eller om inte annat tjäna lite pengar. Det enda jag då har att säga till dig är – Sälj lagerautomat via Relevator! För ibland kan faktiskt en lagerautomat ha gjort sitt syfte och stå oanvänd, och varför ska den stå där och ta plats och ändå inte göra nytta? Genom att då ta kontakt med Relevator så kan du sälja dina begagnade paternosterverk och kanske hissautomater för att inte bara få pengar utan också frigöra yta till något som kan användas för att effektivisera verksamheten.

För att göra en försäljning av någon typ av maskin så går det utmärkt att besöka Relevators hemsida och skicka in information kring din maskin. Du behöver då fylla i vilken kategori det gäller, varumärke på maskinen, vilken årsmodell det är, ditt egna för- och efternamn, ditt telefonnummer och din e-postadress. På så vis får Relevator all information dem behöver för att göra en bedömning på hur mycket just din maskin kan vara värd. Snabbt och enkelt sker det sedan en demontering, detta sköts nämligen 100% från Relevator och du behöver inte vara orolig att stöta på patrull. Logistiken blir enkel och du får betalnings direkt när maskinen hämtas.

Fundera på vad du faktiskt har

Ibland kan det vara svårt att faktiskt sälja saker som blir stående, man kan tycka att skroten är det enklaste, men när Relevator kommer in och regerar på det här viset så är skroten naturligtvis inget alternativ. Dem gör det enkelt för dig att tjäna lite pengar på något som du själv betalat mycket pengar för, utan att du behöver kasta det i en container och kasta pengarna i sjön. Relevator finns här för dig!