Oavsett om du är i start up eller en existerande verksamhet

      Kommentarer inaktiverade för Oavsett om du är i start up eller en existerande verksamhet

Då är Proclient ett företag som alltid kan hjälpa dig, oavsett vart din verksamhet befinner sig på sin resa. Idag tänkte jag prata affärssystem för e-handel något som verkligen är på tapeten. För att sälja sina produkter eller tjänster via en e-handel är idag i princip ett måste. Här kan du enkelt visa upp dig och helt enkelt se till att du får dig ett namn på marknaden. Genom olika möjligheter för navigering och visning så vill man göra det så enkelt som möjligt för kunden att hitta bland utbudet. Genom att kontakta Proclient och prata affärssystem för e-handel så lovar jag att du kommer bygga upp en ännu bättre relation till dina kunder.

Att koppla en lättadministrerad e-handel till din Pyramid är något som inte kräver egen webbserver och du behöver heller inte kunna något om hur man gör eller bygger hemsidor. Allt underhåll ligger nämligen hos Pyramid och all hämtning av data från Pyramid sker i realtid för kunden i din e-handel. Det finns ett flertal betalningslösningar att använda sig av och allt är väldigt flexibelt, allt egentligen för att det ska flyta på så bra som möjligt men också för att helt enkelt hjälpa just din verksamhet att ta sig framåt.

Att styra själv

Ja, du kan bland annat styra inloggningsmöjligheterna för kunderna själv men även presentationen av kundspecifika priser och sortiment. Det som dessutom är helt fantastiskt är att Pyramid i sig sköter i princip allt och du behöver inte tänka särskilt mycket mer än så. När man anlitar någon som ska sköta en viss del i verksamheten så ska man ju såklart se till att detta sköts rätt och riktigt och utan att du behöver fundera J Besök Proclient.se och läs gärna mer!